Görüş Ve Önerileriniz

Email Yoluyla Bize Ulaşın

27 Şub 2018

Geziler, Sporlar Ve Gececiler: Koreli Ünlüler Nasıl Randevuya Çıkıyorlar

FTISLAND Turkey


Neden ünlü randevuları Kore’de Batı’dan bu kadar farklı? Mesela Hollywood’u ele alalım, romantik açıdan ilgili bir çift ya ilişkilerini kendileri onaylıyorlar ya da kendi yollarından gidip herkes gibi randevuya çıkıyorlar.  Elbette bu iki ünlü bir paparazzi, eğlence sektörü kapağı ve tören borusundan oluşan bir paketle çift olarak“halka açılıyorlar.” Ancak bu birbiriyle çıkan ünlülerin anında “skandal” olarak etiketlendiği Kore’dekiyle tam olarak aynı değil.
Koreli yıldızların randevuya çıkma hayatları oldukça karmaşık, bu iki kişi arasındaki bir ihanet mi değil mi  durumundan ziyade pek çok diğer girdiye sahip: yıldızın şirketi ve fanları gibi… aynı zamanda korumaları gereken bir imajları da var, tam da bu yüzden toplum içinde açıktan randevuya çıkmaları daha da zorlaşıyor. Ama bu demek değil ki ünlülerin çıkmları imkansız; doğrusu, pek çoğu kendi aşk hayatlarını sürdürebilmek için farklı yöntemlere başvuruyorlar.
İşte burada ünlülerin randevuya çıkabildikleri birkaç yöntem:
Uzaklarda bir gezi

Song Hye Kyo-Song Jong Ki
Sulli –Director Kim Min Joon
G-Dragon-Jooyeon
BoA-Joo Won
9MUSES Euaerin-Lee Jung Jin
Krystal-Kai

Evde Takılma
Ev muhtemelen ünlü bir çift için buluşmak ve takılmak için, en rahat ve güvenli yer çünkü onlara daha çok mahremiyet sağlıyor. Pek çok kaynak yıldızların muhtemel sevgililerinin apartmanlarına girip çıkarkenki fotoğraflarını yayınladı.

Zico-Seolhyun


Bir diğer vaka ise çiçeği burnunda nişanlı çift FTISLAND’dan Minhwan ve eski LABOUM üyesi Yulhee. Yulhee yanlışlıkla ikisinin birlikte bir fotoğrafını sosyal medya hesabına yükledi ve netizenler arka plandaki Minhwan’ın aksiyon figürleri koleksiyonunu fark etmekte gecikmedi. Fanlara göre baterist daha önce Instagram aracılığıyla evinde tam olarak aynı koleksiyonun fotoğrafını paylaşmıştı.

Gece Geç Saat Buluşmaları

Lee Sung Kyung-Nam Joo Hyuk
Jessica-Tyler Kwon


Dışarıda Sessiz Bir Yer
Hyeri-Ryu Jun Yeol
T-ara Han Aerum-Lee Seung Jae

Açıktan Çıkma
Bazen çiftler için kasabada konuşulmaktan kaçınmanın en kestirme yolu doğrudan açığa çıkmak. Pek çok Koreli çift artık korkmadan ilişkilerini resmi olarak onaylıyor ve görülmekten ya da fotoğraflarının çekilmesinden endişelenmeden randevularının tadını çıkarıyor. Bunun yanı sıra ünlüler cesurca topluluğun karşısına geçtiklerinde iki ihtimal var: ya onlarla savaşacaklar ya da onlara karışmayacaklar.
FTISLAND’ın lideri Choi Jonghoon ve ritmik Jimnastikçi Son Yeon Jae çıkarlarken Japonya’daki bir lunaparkta eğlenceli bir randevu geçirdiler. Gizlenmek yerine, ki durumu daha bariz hale getiriyor, açık bir şekilde dışarı çıkıp zorlanmadan kalabalığa karıştılar.



Girls Generation Sooyoung-Jung Kyung Ho

Hey Soompierlar! Hangi gerçek hayat K-ünlü çıkma tarzı sizi en çok şaşırttı? Yorumlarda bize söyleyin!

Kaynak: Soompi
Çeviri: ftbiased@FT’urkey_Pri



Siteden yazı çıkarmak kesinlikle yasaktır!!

FTISLAND Turkey

FTISLAND'ın Türkiye'deki hayranlarına en doğru ve en güncel bilgileri ulaştırmak amacıyla açılmış internet sitesi

0 yorum:

Yorum Gönder

By Tüm hakları saklıdır. FTurkey Primadonna