Görüş Ve Önerileriniz

Email Yoluyla Bize Ulaşın

10 Mar 2018

“Hwayugi” Kadrosu Diziden En Sevdikleri Sahneleri Seçiyor

Unknown



 Lee Seung GiOh Yeon SeoLee Hong Ki, ve Lee Se Young dizileri “Hwayugi”den favori sahnelerini seçti.
Lee Seung Gi kendi için en hatırlanmaya değer bulduğu iki sahneyi seçti.
Seçtiği ilk sahnede Son Oh Gong (Lee Seung Gi), Sam Jang/Jin Sun Mi’ye (Oh Yeon Seo) onu koruyacağına dair söz veriyor. O bölümde Jin Sun Mi uğursuzluk kavanozunda dünyanın sonunu gördü ve Son Oh Gong’a onu koruması için emir verdi. Son Oh Gong, saygı ifadeleri kullanarak, “Yapacağım. Dünyanın sonu gelse bile seni koruyacağım.” dedi.
Lee Seung Gi bu sahneyi seçmesindeki sebebi “O zamana kadar Son Oh Gong, Jin Sun Mi’yi yarı gönüllü kabul ediyordu ve o sahnede ilk kez kendi gerçek benliğini gösterdi.” olarak açıkladı.
Lee Seung Gi’nin seçtiği ikinci sahne; Son Oh Gong ve Jin Sun Mi’nin kitap biriktiren şeytanın kütüphanesinde paylaştıkları “geumganggo aktivasyon öpücüğü” oldu. O sahne onu(Son Oh Gong) yanına çağırabilecek tek kişinin o(Jin Son Mi) olduğunu kanıtlıyordu ve (Jin Sun Mi) geumggangoyu aktive etme bahanesiyle öpücüğü başlattı.
Lee Seung Gi “Ondan önce etki Son Oh Gong için tek taraflıydı ama bu sahnede birbirleri için hislerini onayladılar. Seyirciler onlara ‘geumggango çifti’ ismini taktı ve bence bu isme en çok uyan sahne bu.” diyerek paylaştı.

Oh Yeon Seo, Jin Sun Mi’nin eski film alanında vurulup sinema salonunda uyandığı sahneyi seçti. O bölümde Jin Sun Mi, kötü bir ruha dönüşmüş olan, kimono giyen kızı bulmaya çalışıyordu. Jin Sun Mi sonunda onu buldu ama vuruldu da. Buna rağmen, Son Oh Gong onu kurtardı ve o en sevdiği çilekli dondurma ile yeşil bir elbise giymiş olarak sinema salonunda Son Oh Gong’un yanında uyandı.
Oh Yeon Seo “Bu yeni bir tecrübeydi ve bunca olan şeyden sonra bu şekilde sinema salonunda uyanması peri masalıvari ve mükemmeldi.” dedi.
FTISLAND’dan Lee Hong Ki P.K’in (Lee Hong Ki) ölmekte olan Bu Ja’yı(Lee Se Young) Jin Sun Mi ile beslemeye kalkıştığı sahneyi seçti. Cezalandırılacağı gerçeğine rağmen P.K, Jin Sun Mi’yi Bu Ja’nın olduğu karavanda tuzağa düşürme riskini göze aldı; böylece (Bu Ja) ondan beslenip hayata dönebilirdi.
Lee Hong Ki “Bence P.K bu sahnede sadece Bu Ja’yı düşündü. Kendi hayatını riske atıp onun hayatını kurtarmaya çalışması havalıydı. P.K’in Bu Ja’ya karşı en çaresiz hissettiği sahne buydu.” diyerek paylaştı.
Zombi Bu Ja ve kötü şaman Ah Sa Nyeo karakterlerini canlandıran Lee Se Young en sevdiği sahnenin Bu Ja’nın, Son Oh Gong’a en güzel haliyle yok olmak istediğini söylediği sahne olduğunu söyledi. O bölümde Son Oh Gong P.K’in Bu Ja’yı korumak için Jin Sun Mi’yi tehlikeye attığını öğrendi. Son Oh Gong, Bu Ja’ya açıkça bunun tekrarlanıp duracağını söyledi ve canavara dönüşmeden önce yok olmasını tavsiye. Bundan birkaç gün sonra Bu Ja, Son Oh Gong’a onu kimin öldürdüğünü bulduğunu ama ondan intikam almak istemediğini itiraf etti. Bunun yerine kötü bir ruha dönüşmeden önce yok olmak istediğini söyledi. Bu Ja bir gül aldı ve “Bu şekilde güzelken yok olmak istiyorum.” dedi.
Lee Se Young “Bu Ja’nın durumu nedeniyle çok üzgündüm. Onun, onu öldüren insandan intikam almak istemeyen kibar kalbi nedeniyle daha acınası hissettim. Onu en çok koruyup kollayan P.K’e veda ettiği sahneyi oynarken zorlandığım için çok ağladığımı hatırlıyorum.” diyerek karakterine karşı duyduğu sempatiyi ortaya koydu.

“Hwayugi”nin son bölümü 4 Mart’ta Kore saatine göre gece 9’da yayınlanacak.
Hala izlemediyseniz ilk bölümü izleyin!

Kaynak: Soompi
Çeviri: ftbiased@FT’urkey_Pri


Siteden yazı çıkarmak kesinlikle yasaktır!!

Unknown

FTISLAND'ın Türkiye'deki hayranlarına en doğru ve en güncel bilgileri ulaştırmak amacıyla açılmış internet sitesi

0 yorum:

Yorum Gönder

By Tüm hakları saklıdır. FTurkey Primadonna