Görüş Ve Önerileriniz

Email Yoluyla Bize Ulaşın

22 May 2012

''20'' Albümü Japonya Özel Etkinliği

FTISLAND Turkey
F.T Island'ın 20 [Twenty] Albümü Japonya'da Etkinlik Düzenledi



19 ve 20 Mayıs'ta FT Island ikinci Japon albümleri olan ''20'' nin çıkışı için özel bir etkinlik gerçekleştridi.

10.000'nin üzerinde hayran etkinliğe katılırken etkinliğe sunuculuk yapansa ünlü Japon komediyen Koumoto Junichi oldu.Girişten önce üyeler hayranlarını selamladıktan sonra Jonghun'un hayat tecrübelerine dayanan Stay ve Seunghyun ile Minhwan'ın çalışması olan Wanna Go'dan  albümün yapımına kadar  yaşadıkları deneyimden bahsettiler.

Albüm ismine Jaejin ''FT Island'ın yaş ortalaması 20.Bence bu albüm bizim grup olarak benimsediğimiz müzik tarzınız yansıtan en iyi albüm.Bu yüzden albümün adı 20'' şeklinde bir açıklama getirdi.

Honki de ''Kore promosyonlarımız yüzünden biraz rötar yaşadık dolayısıyla kayıt da sıkışık zamanda oldu ama durup her bir kısmı yorumlamaya özen gösterdik çünkü hislerimiz doğru şekilde aktarabilmek çok önemli'' şeklide ekledi.

Hayranlar tarafından Japonya'da en çok nereleri gezmeyi düşündükleri sorulduğunda ne cevap verdiklerini sorduk ve Jonghun ''Hayvanat bahçe ya da akvaryum'' diye cevapladı.Hongki ve Minhwan ise  sıcak yazı, Seunghyun Fuji-Q Highland'i ve Jaejin de çevrede arabayla basit bir gezinti diye cevap verdi.

Hayranarına özel hediye olarak kendi t-shirtlerini kotlarını batari çubuklarını,şapkalarını ve gözlüklerini verdiler.

Kaynak:allkpop
Çeviri:FT'urkey Ekibi

FTISLAND Turkey

FTISLAND'ın Türkiye'deki hayranlarına en doğru ve en güncel bilgileri ulaştırmak amacıyla açılmış internet sitesi

0 yorum:

Yorum Gönder

By Tüm hakları saklıdır. FTurkey Primadonna