Görüş Ve Önerileriniz

Email Yoluyla Bize Ulaşın

3 Kas 2012

FTISLAND- Polar Star-9.Japonca Single Yayın Ayrıntıları

FTISLAND Turkey



FTISLAND 9.Japonca teklisi ''Polar Star''ın yayını için yeni bilgiler ekledi-teklinin şarkı listesi, bonus detayları ve DVD tarzında yayınlanacak olan bir ekstra bulunuyor.Çıkış parçası orta seviyeli bir rock parçası olarak tanımlanırken Kasım'da başlayacak Nippon TV programları ''Futtonda'' ve ''Oto Ryuumon''ın da bitiş şarkıları olacak.FTISLAND'ın yeni teklisi ''Polar Star''ın 28 Kasım'da raflarda olması planlanıyor.

Tekli ''Polar star'' iki ilave şarkı içeriyor- ''Fallin For You'' üye Jae Jin tarafından bestelendi ve ''Beautiful World '' de ye Jong hoon tarafından.İlave şarkı ''Beautiful World''ün daha önce FTISLAND tarafından duymaya alışık olmadığımız tarzda bir şarkı olduğu söyleniyor.

Rock grubu FTISLAND bu sene 18 Nisan'da  7.Japonca teklileri ''NEVERLAND''i 16 Mayıs'ta 2. Japonca albümleri ''20[Twenty]''i , ve 8 Ağustos'ta 8.teklileri ''Top Secret''ı  çıkarmakla oldukça meşgullerdi.Grup ayrıca  FTISLAND Summer Tour 2012 ~RUN! RUN! RUN!~” yaz turunu tammaladı - son durakları Saitama Super Arena'daki konserin DVD ve Blu-ray için çekimi yapıldı.

Yeni Japonca teklileri ''Polar Star'' ile 3 yayım sunuluyor

-Sınırlı sayıdaki A versiyonu kliperin olduğu bir DVD içeriyor tekli için özel bir arşiv ve 2012'de Saitama'daki Yaz turları kapsamında seslendirdikleri 2 canlı şarkının görüntüleri yer alıyor.Bir de seri kod 2 yer alıyor.

FTISLAND Turkey

FTISLAND'ın Türkiye'deki hayranlarına en doğru ve en güncel bilgileri ulaştırmak amacıyla açılmış internet sitesi

0 yorum:

Yorum Gönder

By Tüm hakları saklıdır. FTurkey Primadonna