Görüş Ve Önerileriniz

Email Yoluyla Bize Ulaşın

28 Ağu 2015

Heyecan Verici Müzik –FTISLAND, “Lütfen Jaejin’in son sahnesine dikkat edin”, Yeni şarkıları Puppy için yeni bir MV yayınlandı.

FTISLAND Turkey
(20 Ağustos 2015'te yayınlandı)



Puppy şarkısı Hongki tarafından yazılıp bestelendi. Anlaşılan FTISLAND’ın Puppy MV’si, MIMIC and Movi teknolojisi kullanılarak çekildi, ilk defa Japonya MV’lerinden birinde böyle bir teknoloji kullanıldı. Bu teknoloji kamera uzaktan kontrol edilirken günün başlangıcından “puppy”(köpek yavru)sunu bulana kadar geçen süre boyunca titreme olmadan Hongki’nin yürüyüşünün kameraya alınmasını sağladı.

Üyeler “Biz MV’yi çekerken başından sonuna kadar bizi takip eden bir tane kamera vardı ve bizi tek seferde çekti. Köpek yavrusunu aramak için evin etrafında yürürken, biraz gerçek hayatımızı görmek gibiydi. Japonya’da bir klip için ilk defa kullanılan yeni teknoloji bir ekipmanı MV’mizde kullanabildiğimiz için mutluyuz. Ayrıca, Jaejin’in son sahnesini kaçırmayın (klipte)” dediler.

Şarkının konsepti bir köpek yavrusu ile ilgili. “Şarkı garip ve renkli bir hisse sahip. Melody ise insanların ilk dinleyişten itibaren mırıldanmasını sağlayacak kadar yakalayıcı, bizce yaz için harika bir şarkı.”

Jaejin’in son sahnesini ve bu yakalayıcı şarkıyı buradan dinleyebilirsiniz:


NOT: İngilizce’ye çeviren kaynak sadece önemli parçaları çevirmiş. Makalenin tamamı bu kadar değil.

Kaynak: excite + lakkimi
Çeviri: ftbiased @FTurkey_Pri

Siteden yazı çıkarmak yasaktır!!


FTISLAND Turkey

FTISLAND'ın Türkiye'deki hayranlarına en doğru ve en güncel bilgileri ulaştırmak amacıyla açılmış internet sitesi

0 yorum:

Yorum Gönder

By Tüm hakları saklıdır. FTurkey Primadonna