Görüş Ve Önerileriniz

Email Yoluyla Bize Ulaşın

28 Ağu 2015

FT Island’ın Japonca Single’ı ‘Puppy’ Müzik Listesinin Zirvesinde

FTISLAND Turkey
(24 Ağustos 2015'te yayınlandı)

FT Island Japonların müzik listesinde zirveye oturarak bir kez daha hallyu band olma potansiyelini kanıtladı. 


FT Island′ın yeni singleı Puppy 23 Ağustos’ta Japon günlük müzik listesi Recochoku’da birinci sıraya yerleşti. Puppy,FT Island’ın 16 Eylül’de yayınlanacak 15. Single albümü nün ana parçası olarak 19 Ağustos’ta önceden yayınlandı.  


Single’ın albümün resmi yayınlanış tarihinden 1 ay önce müzik listesinin başına yükselmesiyle grubun resmi aktivitelerinden beklenti büyük. Bölgedeki fanlar “Vokal Lee Hong Gi’nin güçlü sesini dinlemek sizi tıpkı gazlı içecek içmek gibi sizi ferahlatıyor” “Onların daha önceki müziklerinden farklı histe olan buşarkının canlı performansını dört gözle bekliyorum” ve “Heyecan verici ritmi ve yakalayıcı nakaratı sayesinde şarkı tüm gün aklınıza takılıyor” gibi sözlerle şarkıyı övdüler. Puppy Recochoku’da şu anda (5 üzerinden) 4.9 puanda.


Aynı zamanda, Japonya’da bir arena turu tamamladıkları için FT Island 23 Ağustos’ta Guangzhou’da inanılmaz bir konserle 2015 FTISLAND We Will konser turunu tamamladı. Eylül’ün sonundan başlayarak FT Island Japonya’da toplamda 8 şehirde durarak 13 gösteri gerçekleştirecekler.

Kaynak: mwave
Çeviri: ftbiased @FTurkey_Pri

Siteden yazı çıkarmak yasaktır!!


FTISLAND Turkey

FTISLAND'ın Türkiye'deki hayranlarına en doğru ve en güncel bilgileri ulaştırmak amacıyla açılmış internet sitesi

0 yorum:

Yorum Gönder

By Tüm hakları saklıdır. FTurkey Primadonna