Görüş Ve Önerileriniz

Email Yoluyla Bize Ulaşın

21 Eyl 2017

[HABER] Lee Hong Ki'nin Hwayugi Dizisine Bir Top Star Olarak Katılması Düşünülüyor

FTISLAND Turkey

Bu dizi bir Hong Sisters yeniden birleşme turuna dönüşüyor. Yeni fantastik romantik dizi "Hwayugi"yle şimdiden iki potansiyel yeniden birleşenlerimiz var; dizi için My Girlfriend Is a Gumiho'dan Lee Seung Gi, Best Love'dan Cha Seung Won'a teklif götürüldü ve şimdi de kadın düşkünü bir top star olarak kadroya dahil olması için You Are Beautiful'dan Lee Hong Ki'ye teklif götürüldü.

Fantastik-Korku-Romantizm klasik Çin romanı Batı'ya Yolculuk'un (Journey to the West) yeniden işleyen hayali, bir keşiş ve Maymun Kral günümüz Seul'ünü istila eden kötü ruhlarla savaşmak için bir araya gelecek. Lee Seung Gi'ye insan dünyasına sürülen ve güçlü küçük bir tanrı olan başrol karakter Maymun Kral (Sun Wukong) için teklif götürüldü. Oh Yeon Seo (My Sassy Girl) ise dünyayı şeytanlardan kurtarmaya çağırılan ve keşişlerin soyundan gelen başrol bayan kahramanı oynamaya hazır. Ve Cha Seung Won'a Lee Seung Gi'nin rakibi Boğa Şeytan Kral karakteri için teklif gitti. 

Eğer onlara katılmak için anlaşmayı imzalarsa FTISLAND'dan Lee Hong Ki de domuz canavar Zhu Bajie karakterini canlandıracak. Bu uyarlamada domuz canavar, kadınları baştan çıkarma gücüne sahip ve top star olarak rahat bir hayat yaşıyor. Oraya gitmek için güçlerini kullandı bile, çünkü gezegendeki kadınları kendine aşık etmek ve hepsini elde edebilmek için sihrini yapıp 10 dakika beklemesi yeter. LOL. Yine de bu gücün karanlık bir tarafı var, çünkü sahip olduğu gücü güçlendirmek için onu taparcasına seven kadınların yaşam enerjilerini emecek.

Fakat Batı'ya Yolculuk aydınlanmış bir yolculuğa çıkan yaramaz karakterler hakkında olduğundan top star için bazı değişiklikler yapılması yerinde olur. Bize söylenene göre bayan kahramanın merhameti sayesinde hayatta kalacak ve şöhretiyle sosyalliğini bayan kahramanın görevinde ona yardımcı olmak için kullanmayı öğrenecek. Aynı zamanda acayip sevimli olan başrol kahramanla da (Seung Gi) bir abi-kardeş ilişkisi yaşayacak. Umarız birlikte düet de yaparlar.

Hwayugi dizisinin Aralık ayında yayınlanması ve tvN'in hafta sonu dizisi olması planlanıyor.

İngilizce Çeviri: dramabeans
Kaynak:
IS Plus, Osen
Türkçe Çeviri: @FTurkey_Pri
*Siteden yazı çıkarmak ve alıntı yapmak yasaktır.

FTISLAND Turkey

FTISLAND'ın Türkiye'deki hayranlarına en doğru ve en güncel bilgileri ulaştırmak amacıyla açılmış internet sitesi

0 yorum:

Yorum Gönder

By Tüm hakları saklıdır. FTurkey Primadonna