Görüş Ve Önerileriniz

Email Yoluyla Bize Ulaşın

4 Eyl 2015

T-Focus: Lee Hongki’nin ‘A Look At Myself’ten Zorla Ayrılışı

FTISLAND Turkey
(3 Eylül 2015'te yayınlandı)


Partneri Choi Minsoo’nun yapımcıya saldırması ve programdan ayrılmaya karar vermesi yüzünden geçen 3 Hafta Hongki için kabus gibiydi. Zorla yaptırılmış gibi görünen programdan ayrılışını izlemek de acı.

2 Eylül’de Lee Hongki KBS2 kanalının varyete şovu ‘A Look At Myself’ten ayrıldığını duyurdu. Şirketi FNC ve KBS “uzun süren görüşmelerin ardından bu karara vardıklarını” söylediler.

Açıkçası, Choi Min Soo’nun ayrılışından sonra Lee Hongki’nin ayrılma kararı beklenilen bir şeydi. Lee Hongki’nin tarafından bir kişi; Hongki’nin parnteri olmadan şovda olması anlamsız olduğu için şovdan ayrılmayı seçtiğini ima etti.

19 Ağustos’ta ‘A Look At Myself’ programının çekimleri esnasında Choi Minsoo başk bir yapımcı şirketinde çalışan bir yapımcıya saldırdı. Ayın 21’inde yayınlanması planlanan bölümün iptal edilmesinden sonra 24’ünde şovdan ayrıldı. Yapım çalışanları “Choi Minsoo izleyicilerden çok özür dilediğini ve programı olumsuz etkilediği için özür dilediğini bildirmemizi rica etti. Diğer yıldızları ve çalışanları daha fazla incitmemeyi umarak programdan ayrılmaya karar verdi” diye açıklamada bulundu.

Choi Min Soo’nun hatası nedeniyle Lee Hongki daha öncesinde parlama şansı elde etmişken bu olayı programdan ayrılarak sonlandırdı. Bu onun ilk defa bir varyete şovunda bir süre kalıcı olarak görünmesi olacaktı. Hiçbir hatası olmamasına rağmen şovdan ayrılması yeterince kötü. Ancak yapım ekibinin tavrı onun durumunu daha da üzücü yapıyor.

Choi Min Soo ve Lee Hongki’nin ikisi de programdan ayrıldıklarını duyurduktan sonra çalışanlar onların yerine birilerini aradıklarını duyurdular. Netizenler, nasıl olduysa, olumsuz cevap verdiler. Bu dünyada kimin onların yerine girmeyi isteyeceğini sorguladılar ve daha başlangıcından tartışmalı olan bir programın bitmesi gerektiğini söylediler.

Akşam saat 6’dan sonra yapım ekibi Song Hae ve sunucu Jo Woojong’u Choi Minsoo ve Lee Hongki’nin yerine aldıklarını duyurdu. Bu yapım ekibinin daha Hongki şovdan ayrıldığını duyurmadan önce bile onların yerine birilerini aradıklarını gösteriyor. Bu aynı zamanda Lee Hongki’nin gönüllü olarak ayrılmak yerine şovdan ayrılmaya zorlandığına dair büyük bir ipucu.

‘A Look At Myself’ üç parça halinde dönüp kendine bakmak anlamına gelen bir program. Ancak yapım ekibine bakarsanız onlar bütün dünyayı yok sayıyorlar ve kendi bildiklerini okuyorlar. İzleyicilerin ne düşündüğü onlar için hiçbir anlam ifade etmiyor gibi görünüyor. Biz önce yapım ekibinin önce kendilerine dönüp bakmalarının gerekip gerekmediğini merak ediyoruz. 


Kaynak: Daum News + DJ. Pri
Çeviri: ftbiased @FTurkey_Pri

Siteden yazı çıkarmak yasaktır!!

FTISLAND Turkey

FTISLAND'ın Türkiye'deki hayranlarına en doğru ve en güncel bilgileri ulaştırmak amacıyla açılmış internet sitesi

0 yorum:

Yorum Gönder

By Tüm hakları saklıdır. FTurkey Primadonna