Görüş Ve Önerileriniz

Email Yoluyla Bize Ulaşın

16 Ağu 2015

FTISLAND, 150 Dakikalık Seksi Rock Performansıyla Bir Sıcaklık Dalgası

FTISLAND Turkey
(Haber 10 Ağustos 2015'te yayınlandı)




Erkek bandi FTISLAND Seul'de bir solo konser gerçekleştirdi.

FTISLAND geçtiğimiz 8-9 Ağustos'ta Olympic Park, Olypic Hall'daki '2015 FTISLAND LIVE <We Will> in Seoul' konserlerini büyük bir başarı ile tamamladı.

FTISLAND 2 yıl sonra Kore'deki ilk konserlerine Love Love Love şarkısı ile başladı. Memory, Stay, Be Free, Severely, I Hope ile birlikte 23 şarkı sahnelendi; büyük bir konser için uzun süredir bekleyen devasa hayran kitlesinin ve elbette deniz aşırı ülkelerden gelen fanların beklentilerini fazlasıyla karşıladılar.

Sıcaklık dalgası, sıcaklığı unutmuş gibi görünen, hem oturulan hem de ayakta durulan kısımlardaki oldukça coşkulu fan kitlelerinin içine işledi. Şunu da eklemek gerek ki; FTISLAND'ın 5. Albümlerinin ana parçası, Pray, büyük çeşitlilik gösteren düzenlemelerle birlikte akustik versiyonuyla sahnelenirken onların müziğinin daha da olgunlaşmış bir yönünü gösterdi.

Konserdeki bütün şarkı listesi tamamlandıktan sonra fanlar tekrar sahneye çıkmaları için tezahürat yaptılar. Tekrar sahneye çıktıklarında FTISLAND'ın yayınlanmak üzere olan Japonca Single'ı "Puppy"yi açığa çıkarmaları fanlar için büyük sürpriz oldu.

Tekrar esnasında fanlar üzerlerinde "Seunghyun-ah, doğum günün kutlu olsun" ve "Uzun bir süre daha birlikte olalım" pankartları ile üyelerden Song Seunghyun'un doğum gününü kutlayarak etkiledikleri üyelerden cevap da almış oldular.

FTISLAND geçtiğimiz Mart ayında 5. Full Albümleri I Will ile dönüş yaptıklarında müziksel gelişimlerini göstermişlerdi. 23 Mayıs'tan başlayarak, Tayvan'da başlayıp sonra Japonya ve Çin'de devam eden Asya turlarına başladılar ve şimdi sonunda iki yıldır bekleyen fanların desteklerinden güç alarak iki yılın ardından ilk defa Kore'de solo konser verdiler.

Kaynak: tenasia + lakkimi
Çeviri: ftbiased @FTurkey_Pri

Siteden yazı çıkarmak yasaktır!!

FTISLAND Turkey

FTISLAND'ın Türkiye'deki hayranlarına en doğru ve en güncel bilgileri ulaştırmak amacıyla açılmış internet sitesi

0 yorum:

Yorum Gönder

By Tüm hakları saklıdır. FTurkey Primadonna