Görüş Ve Önerileriniz

Email Yoluyla Bize Ulaşın

25 Mar 2014

Minhwan "Madly" Müzik Videosunda Türk Zillini Tercih Etti

FTISLAND Turkey

2011 yılında FTISLAND'ın bateristi Minhwan, “like the birds”ün müzik videosunda bir Türk markası olan “İstanbul Mehmet” zillerini tercih etmişti. Ve kameranın defalarca zilin üzerindeki baskıyı göstermesi biz primadonna ve kore fanlarını çok mutlu emişti. “İstanbul Mehmet” zillerinin ünü dünyaya yayıldığı gibi bu ünden FNC şirketi de nasibini almış olacak ki yeni grubu NFlying'in CDD111 teaserlarında bu zili sürekli görüyoruz ve hatta bu ziller onların çalışma odalarında dahi bulunuyor.

2-2.5 yıl önce Minhwan bize güzel bir heyecan yaşatmıştı ancak bu sefer kameranın azizliğine uğradık. Yaklaşık 4 ay önce yayınlanan ve 5. mini albüm The Mood'un çıkış parçası olan “Madly”nin müzik videosunda da Minhwan Türk yapımı zilleri tercih etti. Hem de iki markayı birden kullandı. Bunlar “Bosphorus” ve önceden de kullandığı “İstanbul Mehmet” zilleri. Bu arada kameranın azizliğine uğradık diyorum ama sadece bundan dolayı da değil bu kadar geç farketmemiz. “Madly” modern rock ve ballad tarzına sahip ve akustik sesler içerdiği için baterinin etkisi sınırlıydı. Ayrıca müzik videosu için de drama tarzı seçilmişti bu yüzden Jonghoon ve Hongki ön plandaydı. Hatta bu onların bile espri konusu olmuştu. Yani öyle ki zilleri fark edebileceğimiz sadece 2 saniye vardı.

Sağ üsteki zil Bosphorus markadır. Onun altındaki zilde ise “samatya” yazısı yer alıyor. Samatya “İstanbul Mehmet” markasının bir modelidir.


Hazırlayan: primmonster @FTurkey_Pri


FTISLAND Turkey

FTISLAND'ın Türkiye'deki hayranlarına en doğru ve en güncel bilgileri ulaştırmak amacıyla açılmış internet sitesi

By Tüm hakları saklıdır. FTurkey Primadonna