Görüş Ve Önerileriniz

Email Yoluyla Bize Ulaşın

5 Eyl 2012

FT Island son Konserini Başarılı Şekilde Tamamladı

FTISLAND Turkey


FT Island Kore'deki konserinden bir yıl sonda verdiği ''Take FT Island'' Konserini başarılı bir şekilde tammladı.

Ğyeler topamda 21 şarkı seslnedirdi.Seslendirdikleri şarkılar arasında popüer ve yeni şarkılar da vardı.Konser 2 boyunca 1 -2 Eylül'de Olmpik Park,Olimpik salonda gerçekleştirildi.

FT Island yeni şarkılaı !!I Wishk''ten bir kısmı görücüye çıkardılar ve aynı zamanda üyeler tarafından betselenmiş ve kaydı yapılmış olan ve yeni albümlerine dahil edilen LIFE”, “PAPER PLANE”, “COMPASS”, “LET IT GO” ''WANNA GO” şarkılarını seslendirdiler.

Geçmiş yıllardaki konserlerinden deneyim elde eden grup FT Island güçlü enerji ve konser tarzlarını göstermiş oldular.Yerel hayranların yanı sıra Danimarka,İspanya,İtalya,Polonya,Japonya ve daha birçok ülkeden hayranlar grubu desteklemeye gelirken FT Island'ın da küresel popülaritesi anlaşılmış oldu.

FT Island üyeleri Jonghoon ve Hongki bunu şekilde yorumladı:''Yeni albümümüz çıkmadan önce verdiğimiz bu konsere desteklerinden ötürü hayranlara teşekkür etmek gerek.Bu konser FT Island üyelerinin zevk aldığı şarkılardan ve sürüdüregeldiğimiz müzik tarzından oluştu.''

Buna müteakiben Seunghyun ise ''FT Island'ın Take FT Island adının anlamı çok çalış ve beraber konser ver.'' şeklinde açıkladı.Lee Jaejin ve Minhwan ise şu şeklide ekledi:''Bu konser FT Island'ın sürdürdüğü müzik tarzını hayranlara dinletmek  ve FT Island ile hoş vakit geçirebilecekleri bir yerdi.''

FT Island sahneyi özel olarak hayranlar için hazırladı ve müthiş bir geri dönüt aldı.Hayrannlar Primadonna şarkısında Hongki kendilerine doğru hamle yapında çılgına döndü.

Barae performansı sırasında Jaejin ve Seunghyun ikinci sırada oturan hayranlar için onların olduğu yere gidip çaldılar.Jonghoon da performansı için Minhwan'ın davullarına doğru gitti ve havayı daha da yüksek bir seviyeye çekti.FT Island ayrıca etkinlik sırasında hayranlarının kendileri için hazırladıkları sürprize(kaldırdıkları pankart) de duygulandılar. 

10'nun da çıkması planlanan yeni albüm  ''Yeni albüm 5 yeni şarkı ve beş de üyelerin bestelediği şarkılardan oluşuyor.Toplamda 10 şarkı ediyor.Bu da bizim herkese göstermek istediğimiz müziği yansıtıyor'' şeklinde takdim edildi.

Hongki:''Bugünkü duyduğunuz kısa parça tamammen I Wish'tendi ama şarkıda bir dönemeç(farklı bir tarafa dönüş) de var.Dört gözle beklemenizi umuyoruz'' dedi.

Diğer yandan FT Island 4.albümünü 10 Eylül'de ''FIVE TREASURE BOX'' adıyla yayınlayacak.

Credit: TV Report + ying1005@withtreasures
Türkçe Çeviri:FT'urkey Ekibi

FTISLAND Turkey

FTISLAND'ın Türkiye'deki hayranlarına en doğru ve en güncel bilgileri ulaştırmak amacıyla açılmış internet sitesi

0 yorum:

Yorum Gönder

By Tüm hakları saklıdır. FTurkey Primadonna