Görüş Ve Önerileriniz

Email Yoluyla Bize Ulaşın

23 Kas 2012

(Haber) Seunghyun’un Yakın Zamanda Bir İlişkisi Olduğu ve Ayrıldığı Ortaya Çıktı

FTISLAND Turkey


FTISLAND üyesi Seunghyun bir ilişkisi olduğunu itiraf etti.

FTISLAND’ın konuk olduğu MBC Music‘in All the K-Pop programında sunucu Boom, “FTISLAND üyeleri arkadaşım olduğu için beş üyenin de yakın zamanda kız arkadaşlarından ayrıldığını biliyorum. Şu anda hepsi yalnız” açıklamasını yaptı.

Bu açıklama üstüne Hongki Seunghyun’a bakarak, “Seunghyun, yalnız mısın?” diye sorunca Seunghyun telaşlandı. Boom tepkisini görünce, “Eğer kız arkadaşın varsa ve olmadığını söylersen üzülecektir.” dedi. Seunghyun tereddüt etti, ama kendini toparlamayı başararak, “Evet bir kız arkadaşım var” dedi.

FTISLAND üyesi Song Seunghyun programın çekildiği dönemde biriyle çıktığını açıkladı. Ama program yayınlanmadan önce ayrıldıkları ortaya çıktı.

23 Kasım’da bir çalışanın anlattığına göre Song Seunghyun yakın zamanda bir kız grubu üyesinden ayrıldı. Bu çalışan şunları söyledi, “Song Seunghyun’a kiminle çıktığını sordum ve bu kişi bir kız grubunun üyesiydi. Ama yakın zamanda ayrıldılar. Ayrılma sebepleri kişiliklerinin farklı olmasından kaynaklanıyor olabilir.”

23 kasımda yayınlanan MBC Music 'All the K-pop' programında diğer grup üyeleriyle birlikte konuk olan Song Seunghyun çekimin yapıldığı dönemde kız arkadaşı olduğunu itiraf etti.

Ama FTISLAND çalışanı, “Çekim yapılalı yaklaşık bir ay oluyor. Ve Song Seunghyun çekimden sonra ayrıldı. Song Seunghyun 20 yaşında ve bu yaşta çıkmak ve ayrılmak normal.” açıklamasını yaptı ve herkesten anlayışlı olmalarını istedi.

Seunghyun'un programdaki tepkisini videonun 03:30. dakikasında izleyebilirsiniz:



Ekimdeki >2 O’CLOCK PROGRAMI< nda bize zaten hissettirmişlerdi, hatırladınız mı?

*Blogdan yazı çıkarmak yasaktır.

Kaynak: FTIslandFacts & @allkpop
Video: Lindykkk
Çeviri: BluePrim @FTurkey_Pri

FTISLAND Turkey

FTISLAND'ın Türkiye'deki hayranlarına en doğru ve en güncel bilgileri ulaştırmak amacıyla açılmış internet sitesi

0 yorum:

Yorum Gönder

By Tüm hakları saklıdır. FTurkey Primadonna