Görüş Ve Önerileriniz

Email Yoluyla Bize Ulaşın

22 Mar 2012

FT Island'dan Başarılı Japonya Hayran Buluşması

FTISLAND Turkey
FT Island Japonya'da ''Congratulations'' Adlı Resmi Hayran Buluşması Gerçekleştirdi



19 ve 20 Mart olmak üzere iki gün Tokyo Dome City Hole'de FT Island Congratulaiton adında resmi bri hayran buluşması gerçekleştirdi.

Aslında bu hayran buluşması geçen sene Mart'ta gerçekleştirilecekti ama ülkede yaşanan talihsiz doğal afetlerden dolayı bu buluşma ertelenmişti.Grup bu sene çıkardıkları son albümleri 'Grown Up'tan şarkılarla canlı performanslar sergileyerek başarılı bir hayran buluşması gerçekleştirdiler.

Talk Show sırasında stüdyoya iki doğum günü çocuğu Hongki ve Jonghoon için kocaman bir pasta getirildi,ve tabii bu sene iki yetişkin olan Minhwan ve seunghyun için de.Japon hayranlar olaya tamamını Korece söyledikleri doğum günü şarkısıyla damgalarını vurdu.

Sene sonunda Yokahama Arena'da gerçekleştridikleri canlı performanstan bahsederken Jaejin ''O gösteri şu ana kadarki en büyük canlı performasn etkinliğimizdi ve çok eğlenceliydi'' dedi.

18 Nisan'da yayınlanacak olan Neverland singleları  20.yılını kutlayan animasyon filmi WOWOW Ozuma için film müziği olarak seçildi.Jonghoon''Bu şarkı için olağanüstü başarı gösterdik, o yüzden şimdi böyle ünlü bir Japon animasyonuyla ilişkilendirilmesi de beni çok mutlu ediyor'' şeklinde konuştu.



Kaynak:allkpop
Çeviri ve Derleme:FT'urkey Ekibi

FTISLAND Turkey

FTISLAND'ın Türkiye'deki hayranlarına en doğru ve en güncel bilgileri ulaştırmak amacıyla açılmış internet sitesi

0 yorum:

Yorum Gönder

By Tüm hakları saklıdır. FTurkey Primadonna