Görüş Ve Önerileriniz

Email Yoluyla Bize Ulaşın

22 Tem 2013

FT Island İlk Arena Turlarını İhtişamlı Bir Sonla Tamamladı.

FTISLAND Turkey
FNC Entertainment'ın 15 Temmuz'da taptığı açıklamaya göre FT Island, 15 Haziran'da başlayan "FT Island Arena Tur 2013 -Freedom-" adlı Japonya turlarını yedi şehirde performans sergileyerek ve toplamda yaklaşık 100,000 seyirci çekerek tamamladılar.

Bütün üyeler "tur sırasında olgunlaşabildiklerini" söyleyip Saitama Super Arena'daki konserlerini bitirdikten sonra göz yaşları içinde şunları eklediler, "Bu muhteşem bir turdu ve biz hayalini kurduğumuz konseri bize sundukları için tüm hayranlarımıza ve konseri hazırlayan ekibe teşekkür etmek istiyoruz."
 Üyeler sahne arkasında kendileri için hazırlanan düzinelerce buz paketleriyle serinlediler. Hatta Lee Hong Ki yorgunluk yüzünden iğne yediği halde performansına devam etti.
Yeni kulüp konseptleri hayranlardan oldukça olumlu eleştiriler aldı. Üyeler şarkılarını elektronik dokunuşlarla tekrardan düzenlediler, ayrıca sahneye bir klüp DJ'i ile çıktılar .Lee Jae Jin ve Song Seung Hyun hazırladıkları özel rap 'i sergilerken, Choi Min Hwan, genellikle sahnenin arka kısmında duran baterist, elektronik davulları çalmadaki yeteneğini göstermek için sahnenin merkezinde beliriverdi. 

Grup yakında yayınlanacak olan Siawase Ori adlı teklilerini de ilk kez söyledi. Ayrıca kendi yazdıkları Time To, Hold My Hand, Wanna Go ve Black Chocolate adlı şarkılarla beraber Top Secret, Paper Plane, Beloved, Flower Rock, Satisfaction, Freedom, Neverland ve Life gibi hit şarkılarını da seslendirdiler. Saitama'daki son konserlerinde hayranlarının isteğini geri çevirmeyip Like the Birds adlı şarkılarını söylediler.
FT Island 11. Japonca tekli albümleri Siawase Ori'yi 24 Temmuz'da yayınlayacak. Ardından da 28 Temmuz'daki Mezamashi Live'de sergileyecekler.

**Siteden yazı çıkarmak yasaktır!!~

Photo credit: FNC
Kaynak : Enewsworld
Çeviri : Merve@FTurkey_Pri

FTISLAND Turkey

FTISLAND'ın Türkiye'deki hayranlarına en doğru ve en güncel bilgileri ulaştırmak amacıyla açılmış internet sitesi

By Tüm hakları saklıdır. FTurkey Primadonna