Görüş Ve Önerileriniz

Email Yoluyla Bize Ulaşın

15 Kas 2012

[12.11.12] FTISLAND Choi Jonghun-Lee Jaejin, ballad şarkı ilhamlarını sonbahar korkularından mı alıyor?

FTISLAND Turkey


Choi Jonghun Bing’de Ju Ji Hoon’un piyano çalışının arkasındaki kişi olarak ortaya çıktı.

Yakın zamanda, SBS’nin hafta sonu dizisi “Five Fingers”daki Ju Ji Hoon’un akıllara kazınan tutkulu piyano çalışının arkasındaki kişinin FTISLAND üyesi Choi Jonghun olduğunun açıklanması büyük ilgi topladı. (*Dizide aktör Ju Ji Hoon doğuştan yetenekli, piyano çalan bir müzisyeni canlandırıyor.)

Japonya’da çıkacak olan 9. single’ları “Polar Star”da kendi yazdığı en iyi şarkılarından biri olan ve daha önce yayınlanan şarkılarından farklı olduğu söylenen “Beautiful World” de bulunuyor. 

Choi Jonghun, “İlk defa bir piyanoya eşlik etmeye uymak zorunda kaldım; ballad şarkıyı ciddiyetle yazdım ve Beautiful World’ün ortaya çıkması böyle oldu. Aşık ve güzel bir kadını düşünürken melodiyi kafamda canlandırdım” açıklamasını yaptı. 

Bekleme odasında kulaklıklarını takmış olarak yanında olan grup üyesi arkadaşı Lee Jaejin’le müzik dinlerlerken, bir fotoğraf çekiminde gibi görünüyorlardı. Lee Jaejin single’da bulunacak vurucu şarkısı “Fallin For You” ile ilgili şöyle konuştu, “Bu, kafamda kurarken ve melodiyi yazarken evde akustik gitardan ilham aldığım bir şarkı. Şarkı sevdiği kadının aşkına sahip olamayan bir kalbi anlatıyor.” Bu açıklamayla takipçilerin beklentileri de arttı.

FTISLAND’ın Kore albümü aktiviteleri bitmişken, 9. Japonca single’larını sunmaya hazırlar. 

Blogdan yazı çıkarmak yasaktır.

Kaynak: lyism @ blog
Çeviri: BluePrim @FTurkey_Pri

FTISLAND Turkey

FTISLAND'ın Türkiye'deki hayranlarına en doğru ve en güncel bilgileri ulaştırmak amacıyla açılmış internet sitesi

0 yorum:

Yorum Gönder

By Tüm hakları saklıdır. FTurkey Primadonna