Görüş Ve Önerileriniz

Email Yoluyla Bize Ulaşın

2 Eyl 2012

M!Countdown'un Yeni Sunucusu Lee Hongki'den Hayranlarına Reklam Amaçlı İsim Kartı

FTISLAND Turkey


FTISLAND'ın Lee Hongki'sş yeni M!Countdown sunuculuğunun kendine özel reklamı için isme özel kart dağıttı.

30'unda ilk sunuculuğunu gerçekleştiren Lee Hongki kendi yapımı olan isim kartlarını teker teker Sangam-dong CJ E&M merkezinden aşağıya doğru oluşan kuyrukta bekleyen ve kendisini kayıtlar sırasında izlemeye gelen hayranlara vererek kendisinin yeni sunucu olduğunu duyurdu.

Lee Hongki kafasını kaldırdı ve kendisini hayranlara tanıtarak ''Merhaba ben Mcountdown'un yeni sunucusu Lee Hongki.Tanıştığımıza memnun oldum.Sunucu olmak benim için bir onurdur.Dünya Kpop listelerinde Mcountdown'un adını en iyi temsil etmek için elimden geleni yapacağım'' diyerek güçlü hırsını da ortaya koydu.

Lee Hongki tüm zamanların en ışıltılı gülümsemesini takındı ve teker teker hayranlara isim kartlarını dağıttı ve ilk Mcountdown sunuculuğu için sempatiyi artırdı.

Hayranlara verilen isim kartları beyaz bir arka plana sahip ve üzerinde de ''Lee Hoongki Mcountdown Sunucusu'' yazıyor ve ''Mcountdown''un resmi internet sayfası,Twitter ve Facebook bilgileri de kartın alt kısmında yer alıyor.Mcountdown'un yeni logosu ve aynı zamanda Suncu Lee Hongki'nin kişisel imzalı fotoğrafı da kartın arka kısmında görülebilecek.

Credit: X Sports News + Hanguk Ilbo + ying1005@withtreasures

Türkçe Çeviri:FT'urkey Ekibi

FTISLAND Turkey

FTISLAND'ın Türkiye'deki hayranlarına en doğru ve en güncel bilgileri ulaştırmak amacıyla açılmış internet sitesi

0 yorum:

Yorum Gönder

By Tüm hakları saklıdır. FTurkey Primadonna