Görüş Ve Önerileriniz

Email Yoluyla Bize Ulaşın

7 Eyl 2012

050912 FTISLAND'ın Yeni Şarkısı I Wish'in Teaser'ı Yayınlanacak

FTISLAND Turkey


FT Island 10 Eylül'de yayınlanması planlanan yeni albümleri için teaser yayınlayacak. 


FT Island'ın teaser videosu 6 Eylül'de gece yarısı (KST) portal sitesi NAver'de özel olarak yayınlanacak. “FIVE TREASURE BOX” adlı 4. albümde FT Island'ın sevdiği ve takip ettiği, hayranların beklentisinin ötesinde şarkılar bulunmaktadır.



FT Island "Tüm albümün sevdiğimiz ve takip ettiğimiz şarkıalrdan oluşması çok anlamlı. 5 üye de (Choi Jonghoon, Lee Hongki, Lee Jaejin, Choi Minhwan, Song Seunghyun) yeni albüm için söz yazdı ve müzik besteledi, kendilerine özgü müzik tarzlarını sergiledi.



Bu albüm 5 yeni şarkı ve 5 Japonca şarkısının Korece versiyonunu içeriyor. Sözler Choi Jonghoon, Lee Hongki ve Lee Jaejin tarafından yazıldı. Ayrıca bu albüm üyelerin katılımının en üst düzeyde olduğu albümdür.



FT Island debutundan beri 6. yılında. Kendilerini tanıtmak için ABD, Japonya, Hong Kong ve daha birçok yabancı ülkeye gittiler. Lee Hong ki'nin güçlü vokalleriyle, üyelerin sahne tavırları ve sayısız performansları yoluyla edindikleri deneyimle FTIsland sadece Kore'de değil, denizaşrı diğer ülkelerde de performans sergileme şansı yakaladı. 



Buna ek olarak, FTIsland ayrıca geçtiğimiz haftasonu 1-2 Eylül'de 2 günlük bir konser yaptı, istikrarlı performansını ve sahne kontrolünü sergiledi. Olgun bir seviyede comeback yapmayı amaçladığını gösterdi.



Öte yandan, FTIsland 10 Eylül'de yeni albümü "FIVE TREASURE BOX"ı piyasya sürecek, yeni şarkısı "I Wish" bir comeback(dönüş) yapacak.



Credit: Chosun Ilbo + ying1005@withtreasures

Çeviri: FT'urkey Primadonna Ekibi (>meana<)

FTISLAND Turkey

FTISLAND'ın Türkiye'deki hayranlarına en doğru ve en güncel bilgileri ulaştırmak amacıyla açılmış internet sitesi

0 yorum:

Yorum Gönder

By Tüm hakları saklıdır. FTurkey Primadonna