Görüş Ve Önerileriniz

Email Yoluyla Bize Ulaşın

2 Ağu 2012

Lee Hongki "Our Heaven" Filmi Kadrosunda

FTISLAND Turkey

Araştırma şirketi KJ-net 30 temmuzda, Lee Hong Gi ‘nin yakında çekimleri başlayacak “Our Heaven” (ismi kesinleşmedi) filminde “Choong Ee” rolüyle bulunacağı haberini duyurdu.

Dram tarzındaki Our Heaven filminde “Choong Ee” halk arasında sevilen bir yıldızdır ama aynı zamanda yaşadığı olaylarla acı çekmiş sorunları olan biridir. Bir hastanede gönüllü olması için zorlanır. Burada hastaları tanıdıkça kendi içinde bastırmış olduğu yaralar ortaya çıkar ve hastalar sayesinde hayatın ve müziğin ne kadar değerli olduğunu tekrar keşfederek gizli acıları iyileşmeye başlar.




Daha önce You're Beautiful, Noriko Goes to Seoul, ve japon dizisi Muscle Girl’de oyunculuğunu kanıtlamış olan Lee Hong Gi, sinema alanındaki bu ilk çıkışını ünlü yıldız Chhong Yi ile birlikte rol alarak yapacak. 

Filmle ilgili yaptığı açıklamada Lee Hong Gi, “İlk film oyunculuğum için çok dikkatli seçim yapmak istedim. Our Heaven’ın senaryosunu okuduktan sonra çok duygulandım ve filmde oynamaya karar verdim.”dedi.

Yönetmeni Nam Taeksu olan filmin çekimleri eylül ayında başlayacak ve 2013’ün ilk aylarında Kore ve Japonya’da gösterime sunulacak.

Kaynak/ Source: soompi & withtreasures & enewsword
Çeviri: Fturkey Primadonna

FTISLAND Turkey

FTISLAND'ın Türkiye'deki hayranlarına en doğru ve en güncel bilgileri ulaştırmak amacıyla açılmış internet sitesi

0 yorum:

Yorum Gönder

By Tüm hakları saklıdır. FTurkey Primadonna