Görüş Ve Önerileriniz

Email Yoluyla Bize Ulaşın

23 Ağu 2012

FTIsland Spor Etkinliklerine Devam Ediyor

FTISLAND Turkey
FTIsland son zamanlarda spora iyice ağırlık vermeye başladı. Grubun lideri Jonghun ve vokalist Hongki üyeler arasında en çok spor yapan isimler. İkisi de vücut geliştiriyor.

Jonghun da Hongki de gözle görülür bir mesafe katetmesine rağmen kaslarını hayranlara göstermek istemiyorlardı. Ama son günlerde Jonghun bu inadı kırdı.

İlk önce basına kapalı bir hayran buluşmasında karın kaslarını gösterdi Jonghun; ama çekilen fotoğrafların sızmasını istemedi. Hatta biz de bu yüzden sayfamızda paylaşmadık.

Lakin daha sonra başka bir etkinlikten sızan fotoğraflara bir şey demedi ve Lider daha geçen gün karın kaslarını gösterdiği belden yukarısı çıplak bir fotoğrafını Twitter'dan kendisi paylaştı. Bununla birlikte biz de vücut geliştirmede baya bir yol katettiğini görmüş olduk. Ama biraz da kilo alsa fena olmaz hani? 


İşte bu fotoğraf, o fotoğraf. Yürek hoplatacak cinsten.

Hongki ve Jonghun'undan sonra spora başlayan bir diğer isim ise Minhwan. Minhwan hyungları gibi vücut geliştirmiyorsa da Çin savunma sanatlarından biri olan Wushu yapıyor.


Biz de tüm üyelerimize başarılar ve sağlıklı bir hayat diliyor, en yakın zamanda Jaejin ve Seunghyun'un da spora başlamasını umut ediyoruz. :)

Haber Yazarı: Primaginative

FTISLAND Turkey

FTISLAND'ın Türkiye'deki hayranlarına en doğru ve en güncel bilgileri ulaştırmak amacıyla açılmış internet sitesi

0 yorum:

Yorum Gönder

By Tüm hakları saklıdır. FTurkey Primadonna