Görüş Ve Önerileriniz

Email Yoluyla Bize Ulaşın

19 Mar 2012

Stand Up Konseri'nden Dipnotlar

FTISLAND Turkey


9 Mart'ta FNC'nin dost grupları CN Blue ve FT Island ilk kez Amerika Kaliforniya, Los Angeles Kodak Tiyatrosu'nda başarılı bir konser gerçekleştirdi.İki grup 'FTISLAND & CNBLUE Stand Up by M-Live' Konseri adı altında biraraya geldi.5.000 hayrannın katıldığı konserin %80'inini ise Koreli olmayan hayranlar oluşturdu.

CNBLUE ilk sahneye çıkan grup oldu.Girişi 2011'deki hit parçaları Intuition ile yaptılar aynı zamanda Now or Never Love Girl Just Please One Time Tattoo Get way Where You Are In My Head I'm a Loner ve Love adlı şarkılarını da seslendirdiler.



Kısa bir molanın ardından ışıklar bir kez daha açıldı ve bu kez sahneye FT Island çıktı.Sahneyi Return adlı albümlerinden çıkan 2011'in hit şarkılarından olan Hello Hello ile salladılar.

FT Island daha sonra Love Love Love,Severely Bing Bing Bing Love Sick Like a Bird I Want Let It Go ve Flower Rock gibi popüler şarkılarını seslendirdiler.



Hayranların da grupların ne kadar heyecanlı olduğu gözlerinden kaçmamıştır.Özellikle de durmadan LA'i ne kadar söyleyip durduklarında.Sürpriz bir şekilde iki grupta çok az konuşmaya ve olabildiğince ingilizce konuşmaya özen gösterdi.FT Island'ın basçısı ve vokalisti Lee JAeJin ''Çok şey söylemek istiyorum ama İngilizcem yetmiyor'' dedi.Diğer taraftan CN Blue'nun lideri ve baş vokalisti Jung YongHwa bitişten bir önceki akşam ''Veda vaktinin geldiğine inanamıyorum.Çok teşekkürler.'' şeklinde konuştu.



Her iki grup da ne yazkı ki sadece birer saat sahne alabildi ve konser FT Island'ın Like Birds şarkısı ile sona erdi. CN Blue & FT Island konser sonunda sahneye geldi ve sağ orta ve sol olmak üzere üç koldan hayranlarını selamladılar.

FTI&CNB kesinlikle tüm beklentileri karşıladı ve muhteşem bir gösteri oldu.Umuyoruz ki bu onların Amerika'daki son performansları olmaz.

Kaynak:kavenyou

Çeviri ve Derleme:FT'urkey Ekibi

FTISLAND Turkey

FTISLAND'ın Türkiye'deki hayranlarına en doğru ve en güncel bilgileri ulaştırmak amacıyla açılmış internet sitesi

1 yorum:

  1. aynı gösteriyi Türkiye'de de bekliyoruz ya çok hoş

    YanıtlaSil

By Tüm hakları saklıdır. FTurkey Primadonna