Görüş Ve Önerileriniz

Email Yoluyla Bize Ulaşın

10 Mar 2014

FTISLAND Singapur Basın Toplantısı; FTISLAND'ın hayal ettiği sahne: Kumsal

FTISLAND Turkey


Asya ve dünyanın çeşitli yerlerinde geniş mekanlarda performans sergileyen rock grubunun hayal ettiği konser sahnesi İngiltere'deki O2 Arena genişliği gibi bir şey değil; İnanılmaz derecede basit ve kolay ulaşılabilir: 24 yaşındaki vokal Hongki tüm ciddiyetiyle bu soruya "Kumsal" dedi.

Diğer üyelerde heyecan içinde "Kumsal, Kumsal!" dedi. Hongki ekledi "birçok kızla birlikte" (güler)

Onların bireysel programları olmasına rağmen -Seunghyun ve Minhwan müzikalde oynuyor, Hongki'nin bir drama çekimi var ve Jaejin bir moda programına ev sahipliği yapıyor- yorgunluk emaresi bile göstermiyorlar. Aslında, bu beş erkek oldukça keyifli ve bu yüzden dün basın konferansı ve röportajları boyunca çok hareketliydiler, kısa bir süre koltuklarının etrafında zıplamaya başladılar.

Hongki ve Jaejin'in Bride of the Century'deki (Hongki başrolü oynarken, Jaejin Ost söyledi.) performansları hakkında birbirleri için yaptıkları "övgüleri" dahil etmek üzere birbirlerine ince (nükteli) şakalar yapıyorlar. Birçok şey hakkında konuşurken hiç çekinmediler.

Sorulan tüm sorulara cevap vermekte ısrar etmeleri oldukça centilmenceydi. Onların yönetiminin bazı soruları kısıtlamasına rağmen Hongki ve Seunghyun "Neden, neden, neden? Bu nedir? Sor, sor!" diyerek ısrar etti.

Neyseki röportaj güzel bir şekilde sona erdi. Üyeler tüm soruları cevapladı ve özellikle programları nedeniyle son zamanlarda gerçekten yorgun hissettiklerini kabul etmelerine rağmen dürüst ve cana yakın cevaplarıyla bizi şaşırttılar.

21 yaşındaki Seunghyun "Kesinlikle hepimiz için yorucu" diyerek grubun konser hazırlıkları ve solo çalışmaları arasındaki dengeyi nasıl kurduğunu paylaşmak istedi. Tayvan'daki son konserlerini örnek gösteren grubun bir diğer en genç üyesi Minhwan, müzikali Three Musketeers için hemen Kore'ye dönmek zorunda kaldığını paylaştı.

"Muhtemelen tekrar yapmak istemediğim birşey" diye düşündü. "Tüm hayranlarla buluşmaktan zevk alıyorum ama keşke daha yavaş olsa. Bu çok yorucu." Meşguliyetlerinin yorucu olmasına rağmen, üyeler bununla oldukça güven kazandıklarını açıladı.

Seunghyun kariyerini genişletti ve şuan kariyerindeki sorunlarla daha iyi yüzleşebiliyor. "Joseph and the Amazing Technicolour Dreamcoat"a katılan grubun maknae'si Minhwan'a, sahne merkezinde ve spot ışığının altında daha fazla durmak gibi "sahne korkusu"ndan kurtulmasına bu müzikal yardım etti.

Üyelerin yoğun bireysel faaliyetlerine rağmen, grubun bu yıl yeni bir albüm için planları var -tarihi henüz ayarlanmadı. Yeni albümleri için, tüm üyelerin katkısı ve çabasıyla olacağını paylaştı. Hongki "uzun zamandır denemek istedikleri birşey" olduğunu söyledi. "Yazdığımız tüm şarkıları karşılaştırdıktan sonra, objektif bir şekilde en iyi şarkıları seçiyoruz ve onları albüme koyuyoruz" dedi. 2014 için istedikleri, herkesi mutlu edecek ve büyük bir hit olacak bir albüm oluşturmak. " Benim için, bu gerçekten, gerçekten istediğim bir şey" dedi esprili bir şekilde

Nispeten erken bir başlangıçla, grup olarak FTISLAND müzik sahnesindeki sekiz yıllık uzun kariyeri boyunca bir kaç kez hit oldu. Ama özellikle grubun zorlandığı şey insanlardan aldıkları kalıplaşmış yargılardı. 

“Muhtemelen nedeni gençken çıkış yapmamızdı bu yüzden bir çok kişi şu düşüncedeydi; tamam enstrüman çalmakta iyisiniz ama ne kadar bu sektörde devam edebilirsiniz ki?" dedi Hongki ve hüzünle itiraf etti: "Aldığımız bu tür endişeler bizim için biraz zor ve külfetliydi"

İşler zorlaştığında herkesi neşelendiren özel bir FTISLAND üyesi olup olmadığı sorulduğunda, Hongki izin isteyerek "grubun ruhunu yüceltecek hiç kimse yok" dedi. "Diğer üyeler üzgünse, biz de onunla birlikte üzgün hissetmeye eğilimliyiz."dedi. Grubumuz hakkındaki şey 'biri üzgünse, herkes üzgün hisseder'dir.”

Birlikte müzik yapmak ve hüzünlerle yüzleşmek dışında grubun favori aktivitesi lider Jonghoon'la alay etmek gibi görünüyor. Doğum günü çocuğu Jonghoon, röportaj ve stüdyodaki kayıt oturumları boyunca en ilginç hareketlerle en komik üye olduğu oy birliğiyle kabul edildi. Üyeler arsız espriler ve sataşmalarıyla onunla alay ettiklerinde, JaeJin de onun huysuzluğunu olabildiğince taklit etti .

"O şarkı söylemek istiyor ve daha bir çok şey" diye açıkladı JaeJin ve Hongki de ekledi; "O bir çok şeyi de denemek istiyor ve şarkı söylerken dans etmeyi de seviyor. Ve onun kasları olduğu için (dansını izlemek) eğlenceli." (güler) Buna cevap olarak, doğum günü çocuğu utanmadan 'oldukça soğuk kanlı' olduğunu da itiraf etti.
Cr: xinmsn
Türkçe Çeviri: Primmonster @FTurkey_pri
*Siteden yazı çıkarmak ve alıntı yapmak yasaktır


FTISLAND Turkey

FTISLAND'ın Türkiye'deki hayranlarına en doğru ve en güncel bilgileri ulaştırmak amacıyla açılmış internet sitesi

By Tüm hakları saklıdır. FTurkey Primadonna