Görüş Ve Önerileriniz

Email Yoluyla Bize Ulaşın

12 Nis 2013

Hongki'den Kendini Şikayet Edenlere Sert Tepki!

FTISLAND Turkey



Hongki'den kendisini trafik kurallarını ihlal ettiği yönünde şikayet edenlere cevap geldi.

11 Nisan'da Hongki yeni scooter'ı ile bir fotoğraf çekinerek ''Puhihihi yeni arkadaşım!!!! Rengi tabii ki de sarı olacak'' şeklinde Tweet attı. Ama, birkaç kişi fotoğrafta plakanın olmadığının farkına vardı.

Hemen arkasından başlıklar atılarak ''F.T Island'ın Lee Hongki'sini tarfik kuralları gereğince ihlal dolayısıyla şikayet ettim'' şeklinde gönderiler yayınlandı.İnternet kullancııları araçta plaka bulunmadığına dikkat çekti ve ''Araç kanunlarını ihlal etti.Plakasız scooter kullanmaktan kendisini Seul Bölgesi Trafik Polisi Şubesine şikayet ettim'' dedi. 2011'den beri konulmuş olan yeni kanuna göre 55 cc'nin altındaki ufak iki tekerlekli araçların dahi plaka alması gerektiğini söyledi.

Faat Hongki olayı kendi açısından aldı.''Hey, siz klavye kahramanları.Beni aşağılayacaksanız,adam gibi araştırdıktan sonra yapın.Daha dün aldım, o yüzden doğal olarak daha plaka almadım.Plaka için başvurur ve 15 gün içerisinde takarsanız problem yok.Ve karanlık olduğu için görememiş olabilirsiniz.Kırmızı ışık önüne olsa da scooter mağzanın önünde park edilmiş vaziyetteydi^^ Neyse, kendi işinize bakın'' şekilinde Tweet attı.

Sports Seul ile yapılan bir telefon konuşmasında adından bahsedilerek ''Kendisinin ceza aldığı henüz bize bildirilmedi..Hayranlarına yeni aldığı scooter'ı göstermek için fotoğraf çekinmiş hepsi bu.Hongki şu sıralar Asya Turu için Pekin'de'' dendi.


*Siteden yazı çıkarmak ve alıntı yapmak yasaktır!

Kaynak: allkpop
Çeviri ve Düzenleme: IDPeaceP @FTurkey_Pri

FTISLAND Turkey

FTISLAND'ın Türkiye'deki hayranlarına en doğru ve en güncel bilgileri ulaştırmak amacıyla açılmış internet sitesi

0 yorum:

Yorum Gönder

By Tüm hakları saklıdır. FTurkey Primadonna