Görüş Ve Önerileriniz

Email Yoluyla Bize Ulaşın

15 Kas 2012

(Haber) 05.11.12 FTISLAND’ın 9. Japonca Single’ı ‘Polar Star’daki Gizemli Konsepti

FTISLAND Turkey



FTISLAND’ın yayınlanan yeni teaserı hayranlarından büyük ilgi topladı.

FTISLAND 9. Japonca Single’ı ‘Polar Star’ teaser videosunu 5 Kasım’da yayınladı. Videoda, FTISLAND’ın her bir enstrümanında özel ışıklandırma bulunuyor. Klipte çalarlarken, ‘Polar Star’ (*Kutup Yıldızı) kavramına uygun olarak göz kamaştırıcı bir dokunuş etkisi bırakıyor.

Albüm isim şarkısı ‘Polar Star’, birine karşı duyulan hislerin bir kutup yıldızı gibi nasıl değişmeden, sabit kaldığıyla ilgili orta hızda bir rock şarkı. Bu şarkı ayrıca NTV programı ‘Onryumon’ ve ‘Futtonda’ bitiş jenerik müziği olarak seçilmesiyle de oldukça ilgi topladı.

Albüm isim şarkısı ‘Polar Star’ın yanı sıra 9. Japonca single’larında Lee Jaejin tarafından yazılıp bestelenen “Fallin for You” ve  Choi Jonghoon tarafından müziği yapılan “Beautiful World” de bulunuyor. 

Lee Jaejin şarkıyla ilgili şu açıklamayı yaptı, “Evde akustik gitarla çalırken ilham aldım ve ‘Fallin For You’nun melodisi bu şekilde ortaya çıktı. Bu şarkı sevdiği kıza yaklaşamayan bir erkeğin hislerinden bahsediyor.” 

Choi Jonghoon bunu takiben şunları anlattı, “Bu ilk defa bir piyano eşliğinde giden, yazdığım bir Jonghoon-markalı ballad şarkı. Şarkının ismi ‘Beautiful World’.  Melodiyi bestelerken sözlerin, bir erkeğin bir kıza güzel bir şekilde nasıl baktığından bahsettiğini düşündüm."

FTISLAND’ın ‘Polar Star’ MV teaserına FTISLAND’n Japonya resmi Youtube kanalından ulaşılabilir. Klibin tam hali 9. Japonca single’ları ‘Polar Star’ın satışa çıktığı 28 Kasım’da yayınlanacak.  

Blogdan yazı çıkarmak yasaktır.

Kaynak: withtreasures
Çeviri: BluePrim @FTurkey_Pri

FTISLAND Turkey

FTISLAND'ın Türkiye'deki hayranlarına en doğru ve en güncel bilgileri ulaştırmak amacıyla açılmış internet sitesi

0 yorum:

Yorum Gönder

By Tüm hakları saklıdır. FTurkey Primadonna