Görüş Ve Önerileriniz

Email Yoluyla Bize Ulaşın

8 Ağu 2012

FT ISLAND'ın Seunghyun'u Daniel Karakteri ile Jack The Rapper'ın En Genci

FTISLAND Turkey



En genç başrol oyuncusu olarak ''Jack the Ripper'' müzikalinin kadrosuna alınan,Daniel,yani FT ISland'ın Seunghyun'u 8 Ağustos'ta  Kore Ulusal Tiyatro Salonu'nda ilk müzikal deneyimini yaşayacak.

Bu FTIsland'da gitar rap ve vokalden sorumlu olan Seunghyun'un bir müziklade ilk kez yer alışı.Müzikal sahnesi 8 Ağustos'ta başlayacak ve 10,12,17,18,19,21 ve 23 'ünde Seul'de devam edecek ve aynı zamanda 19 Eylül'de,1 ve 2 Ekim'de de Japonya Tokyo'da Aoyama Tiyatrosunda sahnelenecek.

Seunghyun 'Bu ilk solo aktivitem olduğu için çok gerginim ama daha önce müzikalde yer almış olan Jaejin ve Hongki'den aldığım tavsiyelerden güç aldım.Müzikalin ilk gününde destek olmak amacıyla grup üyeleri de orada hazır bulunacak ve ben hafiften gerginim'' şeklinde ifadeler kullandı.

Müzikal karakteri Daniel sevdiği kızla ilgili tehlikeli durumlara karşıyor ve kal kıran bir ramntizm yaşıyor.Seunghyun'un yanı sıra Ahn Jaewook;Uhm Kijoon ve Super Jun.or'dan Sungmin de kadroda yer alıyor.Mükemmel hikayesiyle ve aktörlerin iyi oyunculuk yetenekleriyle bu müzikal yılın 3. uzun soluklu müzikali olacak.

Song Seunghyun bu aralar Jack The Ripper müzikal çıkışının hazırlıklarıyla meşgul.

Credit: Chosun + ying1005@withtreasures
Çeviri:FT'urkey Ekibi

FTISLAND Turkey

FTISLAND'ın Türkiye'deki hayranlarına en doğru ve en güncel bilgileri ulaştırmak amacıyla açılmış internet sitesi

0 yorum:

Yorum Gönder

By Tüm hakları saklıdır. FTurkey Primadonna