Görüş Ve Önerileriniz

Email Yoluyla Bize Ulaşın

26 Nis 2012

FTISLAND "Mnet Countdown Hello Japan" Söyleşisi (1204425)

FTISLAND Turkey


"MCountdown Hello Japan ~MCountdown One Asia Tour 2012" konseri 25 Nisan'da Saitama Super Arena'da gerçekleştirildi.

FT Island üyeleri ise sahneye çıkmadan önce Welcome(Hoşgeldin) söyleşisine katıldı.
Lee Hongki muhabirlere ''Evet.eveeeeet'' diyerek bağırdı ve fotoğrafları çekilirken de yaramaz oğlanlar gibi gülerek poz verdi.

Söyleşinin başlangıcında bir muhabir ''Lütfen selamlamadan önce bir iki kelime birşeyler söyleyin '' dedi ve sonra Hongki de basitinden ''Burada olmaktan memnunum'' dedi.Bütün bunları Japonca cevapladı.



-Bugün gerçekleştireceğiniz performans ile ilgili nasıl hissediyorsunuz?

Bugün geçen gün yayınlanan yeni şarkımız ''NEVERLAND'' i seslendireceğiz.İlk defa hayranlarımızın karşısında bu parçayı çalacağız o yüzden sabırsız olduğumuz kadar endişeliyiz de.

-Bundan sonra Japonya'da başka etkinlikleriniz olacak mı?

Albümümüz çıkacak ve bir de yaz turumuz olacak.Saitama Arena'da bugün burda sahne alacağız,bu 2 gün sürecek,o yüzden lütfen dört gözle bekleyin.Yeah!

-FT Island Tayvan ve Japonya'da çok ünlü, bu kadar sevilmenizin sebebi sizce ne?

Tam olarak sebebini bilmesem de Kore'de bu tarz grup fazla yok ve herkes de bu tarz müziği seviyor.Dahası Jaejin'in yakışıklılığından olduğuna da eminim.Saolsun Jaejin sayesinde popüleriz!

-Bugünkü sahneniniz için sizi heyecanlandıran şeyi söyleyin lütfen.

Bir ballad ve bir de yüksek tempolu bir şarkımız olacak.Sadece 3 şarkı olsa da bunun hafızalardan silinmemesi için elimizden geleni yapacağız.





Kaynak:Hongjaebiased
Çeviri ve Derleme:FT'urkey Ekibi

****

On April 25 (Wed), "MCountdown Hello Japan ~MCountdown One Asia Tour 2012~"  was held at Saitama Super Arena.
FTISLAND members appeared at Welcome Interview before their stage.
Lee Hong Ki stood out replying "Yes, yeeeees." to reporters, and he was all smiles as he answered the photo session with his tooth out like a naughty boy.
At the beggining of the interview, a reporter said "Please give some words in greeting." then he simply said "I am pleased to be here." He answered all in Japanese.



How do you feel now with stage close at hand?
Today, we will perform our new song "NEVERLAND" that we released the other day. It is our first time to play that in front of our fans, so we are looking foward to though we get nervous.
Is there any activity in Japan after this?
We will release our album, and will have summer tour. At Saitama Super Arena, we will perform here today, there will be 2 days, so please be looking forward to it too. Yeah!
FTISLAND is very popular in Taiwan and Japan, What is your charm that you beloved so much?
Though I don't know at all what it is, I think there is not so much bands in Korea and everyone likes that kind of music. Moreover, sure enough, since Jeajin is handsome. Thanks to Jaejin, we are popular! (Jaejin) Bursted out laughing.
Please tell us your eagerness for a stage today.
There is a ballad and also up beat songs. Though there will be only 3 songs, we will do our best in order to make it memorable.



FTISLAND Turkey

FTISLAND'ın Türkiye'deki hayranlarına en doğru ve en güncel bilgileri ulaştırmak amacıyla açılmış internet sitesi

0 yorum:

Yorum Gönder

By Tüm hakları saklıdır. FTurkey Primadonna