Görüş Ve Önerileriniz

Email Yoluyla Bize Ulaşın

19 Şub 2012

FT ISLAND Reiji Matsumoto’nun Anime Şarkısını Seslendirecek (FT ISLAND to sing Reiji Matsumoto's Anime theme song)

FTISLAND Turkey
FT ISLAND Reiji Matsumoto’nun Anime Şarkısını Seslendirecek (FT ISLAND to sing Reiji Matsumoto's Anime theme song)



Ayın 16’sında FT Island’ın Reiji Matsumoto’nun yeni animesi olan “Ozuma” ‘nın müziğini yapacağı açıklandı. Anime 16 Martta WOWOW TV Station's 20. yıl dönümünde yayınlanacak.


“Ozuma” Bay Matsumoto tarafında 1980’lerde yazıldı ama bugüne kadar yayınlanmadı. Uzun süredir gün ışığına çıkmamış bir çalışmanın yeniden dirilişi olacak. Hikaye çölleşmiş bir dünyada ve gelecekte geçiyor, hayatlarımızın hangi yönde ilerlediğini sorguluyor.


Animenin ana şarkısı “Neverland” . FT Island “Galaxy Express 999” (Matsumoto’nun 78-81 arası yayınlanmış anime serisi) için şunları söyledi: “Galaxy Express 999 Kore ‘de de çok meşhur.” Jonghun ekledi: “Bütün grup üyeleri Bay Matsumoto’nun işlerini biliyoruz.Hepimiz hem fikiriz ki onun işleriyle birlikte çalışabiliriz.” Yeni şarkı 16 Martta yayınlanacak.


( Not 1 ) Emin değilim ama bir yerde bu fotoğrafla şu sözleri gördüm. Yeni şarkıya ait olduğunu düşünüyorum. Çeviri bire bir olmasa da böyle bir şey:



* Karanlığın içinde, üstünde beliren denizin ışıltıları
Sonsuz evrende bütün hayaller etrafa dağılmış
Hadi birlikte yıldızların köprüsünden geçelim
Biz mutluluk arayışındaki gezginler gibiyiz
Umudumuz yıldızlara ulaşana kadar devam etmek
Mavi kuşla karşılaşabilirsin bazen sen de mutlaka

( Not 2 ) Merak edenler için “Galaxy Express 999”



Çeviri: _BluePrim

Kaynak: hongjaebiased.com
~~~~~~
~English~
It was reported on 16th that FTISLAND is to be in charge of the theme song of the new anime "Ozuma", by Reiji Matsumoto, to be aired from 16th March as WOWOW TV Station's 20th anniversary. 
"Ozma" was written by Mr. Matsumoto during 1980s but never been out before. This is going to be a new release by reviving his long-slept rare work. The story is set in the deserted earth of the future, questioning the way of our lives.
The title of new theme song is "Neverland". FTISLAND commented that "Galaxy Express 999" (a manga written by Mr.Matsumoto) is famous in Korea, too", Jonghoon adding, "All members know Mr. Matsumoto's works. We're so moved to know that we can work together with his new work". This new song will be released on 16th March.

Pic credit to @fncmusicjapan
Translated by okmak111@hongjaebiased

FTISLAND Turkey

FTISLAND'ın Türkiye'deki hayranlarına en doğru ve en güncel bilgileri ulaştırmak amacıyla açılmış internet sitesi

0 yorum:

Yorum Gönder

By Tüm hakları saklıdır. FTurkey Primadonna